/
  • ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم
    نویسنده پیام
    freemind.sf آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۱۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم
    سلام دوستان . چند تا سوال که همه هدفشون یکیه :

    1-چطور میشه از صفحه 1 به صفحه 2 مقداری را بدون ایجاد فرم ارسال کرد و اون طرف پردازشش کرد ؟

    2-میخوام فقط از صفحه 1 وارد صفحه 2 بشم . در غیر اینصورت نتونم وارد صفحه 2 بشم.
    راستی با window.locate='page2 وارد صفحه میشم.
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۴:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم
    مقدار رو درون سشن قرار بدید.
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۴:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    freemind.sf آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۱۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم
    این کار را میکنم . ولی توی هاست دستور SESSION را ERROR میده ولی روی LOCALL نه. تازه من از ob_start استفاده کردم میشه session هم کنارش استفاده کرد
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۵:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم
    چه خطایی میده .

    ممکنه خطا به دلیل خالی بودن session باشه ؟ که اگر به خاطر این باشه با یه برسی ساده قبل از انجام عملیات می تونی از بروز این خطا جلوگیری کنی .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۶:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم
    توی تمام صفحاتی که با سشن کار می کنی از تابع session_start استفاده کردی ؟
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۸:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    irfreemind آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم
    نه توی همه صفحات از session_start استفاده نکردم. راستی بدون دادن لینک اگه با windows.locate تغییر مکان بدم روی صفحات بلزم session کار میکنه ؟
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۵ ۰۱:۴۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم
    نه اونجا هم باید session_start فراخوانی بشه
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۵ ۰۴:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم
    هر جایی که شما از تابع session_start استفاده کرده باشید می تونید از session هم استفاده کنید
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۵ ۰۴:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS