• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال اطلاعات از یک فرم با زبان php به asp
#1
لطفا اونایی که کار کردن یا می دونن راهنمایی کنن.تا گیج نشم.ممنون

من می خوام از یه فرم php به یه صفحه ای که به زبان asp.net نوشته شده اطلاعاتی ارسال کنم.

در حالت کلی می خوام اینکار می خوام بکنم.که یکی از شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت که سایتشون با asp.net نوشته شده یه account به ما دادن که ما از طریق اون عملیات تمدید رو انجام میدیم.من می خوام اینکار رو از طریق وب سایت خودمون به صورت کاملا اتوماتیک انجام بدم.که کاربر فرم رو پر کنه و تمدید رو بزنه تا کار حل بشه.متاسفانه اونا وب سرویس ندارن.من می خوام بدونم که این کار امکان پذیر هست و چطوری.

1- وقتی مشتری دکمه تمدید رو زد به اون صفحه (یا در کل اجازه ورود) وصل بشم که یوزر و پسور می خواد.
2- اطلاعات مشتری مثل شماره تلفن و مدت اعتباری که می خواد رو به سرورISp بفرسته .
----------------------
البته اونا اطلاعات رو ب روش post ارسال می کنند.

ممنون از یاران ایران پی اچ پی

فقط کارم گیره زود می خوام
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اینجا انجمن PHP هست و کسی که میخواد پاسخ سوال شما رو بده باید با ASP.Net آشنایی داشته باشه. طبق گفته http://answers.yahoo.com/question/index?...547AAStnpK ،
با PHP داده ها به دو صورت POST و GET میرن و میان. اگر با POST داده بفرستی، اونور باید با request.form("name") باهاش کار کنی. اگر GET بفرستی، باید با request.querystring("name") کار کنی.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : amj
#3
اون منبع مناسب نبود فقط جزئی بحث کردند و اینکه تا آخرش رفتم میگن امنیت نداره و یه راه دیگه curl هست .دوستان اگه تو کار curl بودند خیلی خوب بود.

یعنی تو کل این انجمن یکی پیدا نمیشه ........

واقعا تاسف باره
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
کجا نوشته امنیت نداره؟ منبع معتبر بده.

الکیم نبر و بدوز. curl بخشی از php هست. قطعا اینجا بچه ها اکثرشون بلدن باهاش کار کنن. ولی اینکه چطوری به asp.net بفهمونی رو ممکنه کمتر کسی بدونه. صبر کن تا ادمین بیاد.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : amj
#5
اگر درست متوجه شده باشم شما میخواین از طریق سایت خودتون اول به سایت دیگه لاگ این کنید بعد اطلاعات رو براش بفرستید. اول یه سوال ، آیا با کسانی که سایت اصلی رو طراحی کردن در این مورد صحبت کردید؟

مطمئنا شما میتونید اطلاعات مورد نظرتون رو با روش مثلا post به اون سایت بفرستید. ولی دو تا مسئله حداقل هست که باید بهش توجه کنید.
اول اینکه اون سایت سیستم لاگ این داره و مطمئنا روش هایی هم برای تایید سندیت اعضا داره ، پس شما اول باید به مکانیزمی در سیستم لاگ این بکنید چون احتمالش کمه روشی برای این نوع ارتباط ها پیش بینی شده باشه در اون سیستم

دوم اینکه معمولا فرم هایی پردات و ... و کلا فرم هایی با اطلاعات تا حدی مهم با روش هایی محافظت میشه مثلا یه توکن در صفحه لود فرم درست میکنن با یه زمان مشخص برای باطل شدن و موقع ارسال فور اون اطلاعات توکن هم باید فرستاده و تایید بشه که احتمالا این رو هم شما نتونید توی سیستم خودتون یپاده کنید

اگه برای این موارد راه حلی دارید میتونید خیلی راحت این سیستم رو یپاده کنید وگرنه احتمال موفقیتتون ضعیفه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
احتمالاً اون شرکت آسیاتک که نیست؟
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
ممنونم از دوست عزیزمون حسین عزیز آبادی وعلیرضا اسکندرپور شوفری نه منظورم امنیت کامل نبود یه جورایی به اون مسئله کمتر پرداخته شده و منابع مشخصی هم نبود شاید من پیدا نکردم.ولی اونطوری که من جستجو کردم تو نت curl شاید جواب من باشه.

بله آقای حسین عزیز آبادی اون نماینده که می خواد تمدید کنه حتما لاگین می کنه و شماره شخصی که می خواد تمدید کنه رو وارد می کنه بعد اطلاعات طرف که اومد سرویسی که می خواد رو تمدید می کنه.

نه سیستم پرداخت نداره از اعتبار نماینده که قبلا وجهی رو واریز کرده)کم میشه. واینکه مشکل ما فقط اینکه ارتباط php با asp چگونه خواهد بود.واطلاعات رو چگونه ارسال کنیم.

حالا سوالی که دارم اینکه آیا با curl امکان داره اگه شما مطمئن هستید که امکانش هست به من بگید می گردم پیدا می کنم.حتما اینجا هم منتشرش می کنم.

ممنون از همه دوستان

نه عزیزم آسیا تک نیست.واینکه اصلا نمی خوایم به اونا بگیم که می خوام اینکار رو بکینیم تا کارمون رو که راحت تر نمی کنن سختم مس کنن.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
یه پیشنهاد میکنم، به مشترک هاتون روراست بگید نماینده فلان شرکت PAP هستید، چون بالاخره میفهمن! (تجربه دارم که میگمااااا)
در ضمن بعید میدونم اگه تو page هاشون از زمزنگاری استفاده کرده باشن بتونید کاری کنید Sleepy
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
هو،
سلام علیکم،


عملیات لاگین و بعد انجام یه درخواست.
ملت با CURL وصل میشن به یاهو وجیمل،اینباکسشونو چک میکنن،بعد این سایت شما امنیتش از یاهو هم بالاتره؟
عملیات لاگین و انجام اکشنهای مورد نظرتونو مانیتور کنید و طبق اون با CURL پیاده سازی رو انجام بدید.
بهترین کتاب تو این زمینه اگر زبانتون خوبه اینه:
http://pdf-book.net/download-free-phpcur...amplesv-21
فقط توی کار با CURL یه کم باید پشتکار داشته باشید.

موفق باشید./
یا حق ج

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط : amj
#10
دوست عزیزم حمید جان ما نمی خوام پنهان کاری انجام بدیم که اگه شما هم یکم فکر کنی می فهمی که چند تا راه ساده هست که طرف بدونه از کدام ISp اینترنت گرفته فقط می خوایم تو اینکار پیشرو باشیم و مشتری ها رو جذب کنیم البته با تخفیف های بیشتر .خود ISP این کار رو انجام میده از ما هم بهتر .هدف ما هم سود نیست.

افتاد الان.پس شما کلا این مبحث رو هم بی خیال بشید.اینا لازم نبود بگم گفتم که شما راحت باشید.


مرصی goback جان از کتابی که معرفی کردی عالی هست با مثالهایی که داره.
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان