/
  • اررسل دریافت پیغام ارور فورم با ajax

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اررسل دریافت پیغام ارور فورم با ajax
    نویسنده پیام
    iman_khatib آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آذر ۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    اررسل دریافت پیغام ارور فورم با ajax
    salam man yek form daram baraye ghesmat change password mikham vaghati roye dokme change password bezanam pegham accept shodanesh d
    dar hamon safe be sorat panjetre kochik bayad alan ba php ke neveshtamm mire safe dige va eor miad va barmigard be safe aval page chekar mitonam konam ke ba ajax in karo anjam bedam?
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۰۷:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اررسل دریافت پیغام ارور فورم با ajax
    لطفا فارسی تایپ کنید

    لینک: http://forum.iranphp.org/Thread-Ajax-%D8...%B1-jQuery

    موفق باشید
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۰۹:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    iman_khatib آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ آذر ۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اررسل دریافت پیغام ارور فورم با ajax
    کد PHP:
    if (isset($_POST['chgpass'])){
          
    $pass1 $_POST['pass1'];
          
    $pass2 $_POST["pass2"];
           if (
    $pass1<>$pass2){echo'<script type="text/javascript">alert("Password is not equal");history.go(-1);</script>';}
             else{     
         
    $params "Password=$pw&Command=AccountsEdit" .
                      
    "&Player=" .   urlencode($Player) .
                    
    "&pw=" urlencode($pass1) ;
          
    $api Poker_API($url,$params,true);
          if (
    $api["Result"] == "Ok"){ echo '<script type="text/javascript">alert("Change passworded. ");window.open("http://129.31.183.27","_parent" );</script>';exit;}
          else echo 
    '<script type="text/javascript">alert("Error: " . $api["Error"] . "<br>Click Back Button to correct.");history.go(-1);</script>';
          exit;} 
    می‌شه رو این انجام بدید پلیز یه مثل الان قسمت if ($api["Result"] == "Ok"){ echo '<script type="text/javascript">alert("Change passworded.

    مال ارور که میره تو یه صاف دیگه می‌خواد تو صاف خودش یه پنجره باز شه
    ۱۳۹۱ آذر ۶ ۱۲:۳۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS