• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادامه مطلب چطوریه ؟
#1
سلام.
در ادیتور متن دکمه ای قرار دادم برای مشخص نمودن ادامه مطلب که با زدن اون کدی نوشته میشه بدین صورت < -- ادامه مطلب --!> ( البته در حالت html این کد نمایان هست) و در نهایت در بانک اطلاعاتی ذخیره میشه . مشکلم اینه که وقتی میخوام پست رو نشون بدم بقیشو بلد نیستم یعنی نمیدونم از چه راه اصولی استفاده کنم که متوجه بشم تا کجای متن مربوط به متن اولیه هست و لینک ادامه مطلب رو اونجا قرار بدم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اینطوری:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$string 
"سلام.
در ادیتور متن دکمه ای قرار دادم برای مشخص نمودن ادامه مطلب که با زدن اون کدی نوشته
 میشه بدین صورت < -- ادامه مطلب --!> ( البته در حالت html این کد نمایان
 هست) و در نهایت در بانک اطلاعاتی ذخیره میشه . مشکلم اینه که وقتی میخوام پست رو 
نشون بدم بقیشو بلد نیستم یعنی نمیدونم از چه راه اصولی استفاده کنم که
 متوجه بشم تا کجای متن مربوط به متن اولیه هست و لینک ادامه مطلب رو اونجا قرار بدم. "
;
 
$splited =  split('< -- ادامه مطلب --!>'$string);
 
//var_dump($splited);
 
echo $splited['0'];
 echo 
'<br />';
 echo 
$splited['1'];
 
?>

منبع: http://www.php.net/manual/en/function.split.php
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y texas molana mkmk
#3
یا
بصورت کلی: مثلاً 2 تا فیلد به اسم full_content و short_content.
هر مطلبی Id واسه خودش داره دیگه، پس فیلد short_content رو نمایش میدی و اگر کاربر لینک مطلب(Id) رو کلیک کرد full_content رو نمایش میدی(اگر خالی نبود).
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۸۹ بهمن ۲۶, ۰۵:۳۹ ب.ظ)Y.P.Y نوشته: یا
بصورت کلی: مثلاً 2 تا فیلد به اسم full_content و short_content.
هر مطلبی Id واسه خودش داره دیگه، پس فیلد short_content رو نمایش میدی و اگر کاربر لینک مطلب(Id) رو کلیک کرد full_content رو نمایش میدی(اگر خالی نبود).

اینطوری بنظرتون دیتابیس حجیم نمی شه؟
بنظرتون بهینه است؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y
#5
سرعتش کمتره ولی حجیم نمیشه. چون معمولاً short_content یا همون description طولش رو 255 یا 500 کاراکتر قرار میدن.
اصولی تر و ترو تمیز تره.
برای خروجی XML/Feed هم خیلی بهتره.
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : hosseintdk775 admin
#6
(۱۳۸۹ بهمن ۲۶, ۰۴:۳۹ ب.ظ)hosseintdk775 نوشته: بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اینطوری:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$string 
"سلام.
در ادیتور متن دکمه ای قرار دادم برای مشخص نمودن ادامه مطلب که با زدن اون
 کدی نوشته میشه بدین صورت < -- ادامه مطلب --!> ( البته در حالت html این کد نمایان هست) 
و در نهایت در بانک اطلاعاتی ذخیره میشه . مشکلم اینه که وقتی میخوام پست رو نشون بدم 
بقیشو بلد نیستم یعنی نمیدونم از چه راه اصولی استفاده کنم که متوجه بشم تا کجای متن 
مربوط به متن اولیه هست و لینک ادامه مطلب رو اونجا قرار بدم. "
;
 
$splited =  split('< -- ادامه مطلب --!>'$string);
 
//var_dump($splited);
 
echo $splited['0'];
 echo 
'<br />';
 echo 
$splited['1'];
 
?>

منبع: http://www.php.net/manual/en/function.split.php

یه چن تا اینتر بزنی بین نوشته های فارسی خیلی خوب می شه
توی فایرفاکس کلن به هم میریزه استایل صفحه
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : hosseintdk775
#7
(۱۳۸۹ بهمن ۲۹, ۰۸:۰۹ ب.ظ)molana نوشته:
(۱۳۸۹ بهمن ۲۶, ۰۴:۳۹ ب.ظ)hosseintdk775 نوشته: بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اینطوری:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$string 
"سلام.
در ادیتور متن دکمه ای قرار دادم برای مشخص نمودن ادامه مطلب که با زدن اون
 کدی نوشته میشه بدین صورت < -- ادامه مطلب --!> ( البته در حالت html این کد نمایان هست) 
و در نهایت در بانک اطلاعاتی ذخیره میشه . مشکلم اینه که وقتی میخوام پست رو نشون بدم 
بقیشو بلد نیستم یعنی نمیدونم از چه راه اصولی استفاده کنم که متوجه بشم تا کجای متن 
مربوط به متن اولیه هست و لینک ادامه مطلب رو اونجا قرار بدم. "
;
 
$splited =  split('< -- ادامه مطلب --!>'$string);
 
//var_dump($splited);
 
echo $splited['0'];
 echo 
'<br />';
 echo 
$splited['1'];
 
?>

منبع: http://www.php.net/manual/en/function.split.php

یه چن تا اینتر بزنی بین نوشته های فارسی خیلی خوب می شه
توی فایرفاکس کلن به هم میریزه استایل صفحه
edit کردم Blush
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان