/
  • اختصاص مقدار افزایشی (++)

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اختصاص مقدار افزایشی (++)
    نویسنده پیام
    lok23 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #1
    اختصاص مقدار افزایشی (++)
    سلام
    یه متغیری هست بنام x$
    اول مقدارش 0 هست
    میخوام تویه هر بار رفرش صفحه +1 بشه.
    از رابطه زیر استفاده کردم نشد
    کد PHP:
    $x=0;
    $x$x+1;     
    echo 
    "$x"
    این در بهترین حالتش میشه 1
    ولی من میخوام با هر بار رفرش 1 واحد اضافه بشه به مقدار بدست آمده ی قبل
    یعنی 10 بار رفرش بده عدد 10
    من زیاد حرفه ای نسیتم و با دیتابیس هم نتونستم یکاری بکنم که بشه.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مهر ۱۴ ۰۶:۰۳ عصر، توسط lok23.)
    ۱۳۹۳ مهر ۱۴ ۰۵:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: یه سوال ریز
    مقدارت رو باید داخل یه سشن یا کوکی ذخیره کنی و با هر بار اجرای صفحه یکیش بهش اضافه کنی:
    کد PHP:
    if( isset($_SESSION['count']) ){
        
    $_SESSION['count'] += 1;
    }
    else{
        
    $_SESSION['count'] = 1;

    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۳ مهر ۱۴ ۰۵:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : lok23
    saeideng آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 151
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ تير ۱۶
    اعتبار: 4
    تشکرها : 15
    ( 71 تشکر در 62 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اختصاص مقدار افزایشی (++)
    تمام مقادیر متغییر ها بعد از اتمام کار اسکریپت از بین میروند
    یعنی از اجرا بار اول به اجرا بار دهم که هیچ به اجرای بار دوم هم مقداری ارسال نمیشود
    یعنی به ازای هر درخواست که مرورگر به سرور ارسال میکند یک بار اسکریپت اجرا شده و بعد از اتمام کارش تمام مقادیر حذف میشوند

    برای این که بتوانید این مقادیر رو نگهداری کنید باید در یک جایی دخیره شوند
    که میتواند دیتابیس - فایل - سیشن (session) - کوکی باشد
    ۱۳۹۳ مهر ۱۴ ۰۶:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS