• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اجرا نشدن کد header("location:page.php")
#1
سلام خدمت دوستان :
من با کد زیر توی هاست مشکل دارم. مشکل اینه که اصلا این کد رو اجرا نمیکنه! هاستم ویندوزه و کنترل پنل هاستم هم plesk هستش. آیا مشکل از پلسکه؟ یا این کد مشکل داره؟ (ولی روی سیستم خودم در wamp هیچ مشکلی نداره و اجرا میشه).

کد پی‌اچ‌پی:
header ('location:Apage.php'); 

از این کد برای ورود به قسمت مدیریت استفاده میکنم. اگه username , pass درست بود این کد اجرا میشه. اگه این کار اشتباهه پس باید چه کدی جایگزین بشه؟

با تشکر
کار من این است که کاریم نیست,عاشقم از عشق تو عاریم نیست
تا که مرا شیر غمت صید کرد,جز که همین شیر شکاریم نیست
باده ات از کوه سکونت بَرَد,عیب مکن زان که وقاریم نیست
مولانا جلال الدین محمد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
هو،
سلام علیکم،

از جاوااسکریپت استفاده کنید،اینطوری:
کد پی‌اچ‌پی:
<script type="text/javascript">
<!--
window.location "Apage.php"
//-->
</script
یا زهرا س

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط : Padideh molana_rumy
#3
ممنون .
همین کار رو انجام میدم.
یعنی php برای این کار دستوری نداره ؟ یا اینکه هاست یا cpanel مشکلی داره؟ الگوریتم ورود به مدیریت به همین شکل درسته؟ یا روشهای بهتر و امنتری هم هست ؟ اگه الگوریتم مشخصی داره ممنون میشم اونو ارائه بدین.

با تشکر
کار من این است که کاریم نیست,عاشقم از عشق تو عاریم نیست
تا که مرا شیر غمت صید کرد,جز که همین شیر شکاریم نیست
باده ات از کوه سکونت بَرَد,عیب مکن زان که وقاریم نیست
مولانا جلال الدین محمد
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback
#4
اون قسمت از کدتون رو بزارید تا بتونیم بهتر نظر بدیم!Angel
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback paull
#5
بروی چشم , کدهایی که به موضوع ربط داره اینهاست :

کد پی‌اچ‌پی:
<?php
    
//get username and password from database
    
if(strlen(trim($_POST["user"])) and strlen(trim($_POST["pass"]))){
        if(
$_POST["user"]==$user and $_POST["pass"]==$pass ){
            
header ('location:managecenter.php');
        }
        else{
            echo 
"ERROR";
        }
    }
?>
کار من این است که کاریم نیست,عاشقم از عشق تو عاریم نیست
تا که مرا شیر غمت صید کرد,جز که همین شیر شکاریم نیست
باده ات از کوه سکونت بَرَد,عیب مکن زان که وقاریم نیست
مولانا جلال الدین محمد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
سلام و خسته نباشید !
شما الان چرا اومدید اینطور تعریف کردید :
کد پی‌اچ‌پی:
if(strlen(trim($_POST["user"])) and strlen(trim($_POST["pass"]))) 


الان احساس نمی کنید که strlen اینجا هیچ کاری برای شما انجام نمیده ؟
strlen میاد و طول یک رشته رو برمیگردونه و مهم تر اینکه ،
الان این IF شما برای چی به کار برده شده ؟ شما که شرطی ندادید !!!
اگر منظورتون ISSET هست ، پس اونرو به جای strlen که از ISSET استفاده کنید .



اینکه روی سیستم شما اجرا میشه و روی سرور نمیشه ، به خاطر تنظیمات سختگیرانه سرور هست فکر میکنم !
روی لوکال معمولاً همه چیز دیفالت و به حالت شاد هست Big Grin

شما مرحله چک کردن یوزرنیم و پسورد رو هم دوتا بکنید بد نیست ، اول بگید اگر یوزر درست بود برو بعد پسورد و اگر درست نبود یوزرنیم ، بگو که یوزر نیم درست نیست ،
حالا اگر درست بود یوزرنیم ، برو پسورد رو چک کن ، اگر درست بود که سلام ! اگر درست نبود خدافظ ...

یک همچین ساختاری پیاده کنید هم خودتون در خطایابی راحت تر هستید هم یوزر میدونه که کجای کار رو اشتباه رفته ؟

موفق باشیدHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط : paull molana_rumy
#7
متوجه موضوع شدم . بنظر میاد مشکل از تنظیمات سرور هست.
با تشکر از شما
کار من این است که کاریم نیست,عاشقم از عشق تو عاریم نیست
تا که مرا شیر غمت صید کرد,جز که همین شیر شکاریم نیست
باده ات از کوه سکونت بَرَد,عیب مکن زان که وقاریم نیست
مولانا جلال الدین محمد
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان