/
  • اجرای یک دستور در سرور خودتون

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اجرای یک دستور در سرور خودتون
    نویسنده پیام
    ooghry آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 36
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 10
    ( 17 تشکر در 8 ارسال )
    ارسال: #1
    اجرای یک دستور در سرور خودتون
    سلام به همه
    اگه کسی وب سرورش از سرور دیتابیسش جداست، ممنون میشم این دستورهارو تو هرکدوم بزنه و جوابش رو اینجا paste کنه.
    کد:
    netstat -an|grep ":3306"|awk '/tcp/ {print $6}'|sort -nr| uniq -c
    روی وب سرور من
    کد:
    1463 TIME_WAIT
          1 LISTEN
        100 ESTABLISHED
    روی دیتابیس
    کد:
    1 TIME_WAIT
         13 ESTABLISHED

    میخوام ببینم دلیل اینهمه اختلاف بین کانکشن های TIME_WAIT روی سرور دیتابیس و کلاینت(وب سرور) چیه؟
    و اصلا کانکشن های TIME_WAIT کلا چی هستند؟
    لطفا به صفحات انگلیسی لینک ندید.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۱ مهر ۱ ۰۸:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اجرای یک دستور در سرور خودتون
    این تست که خواستید بی معنی هست یکجورایی. اگر هدف از جدا کردن سرور دیتابیس و وب کم کردن فشار و .... هست . بهتره که هر دو سرور روی یک دیتاسنتر و یک رک قرار داشته باشند تا به وسلیه شبکه داخلی در ارتبازط باشند. الان myfc و گورز به همین صورت اعمال شده. در کسری از ثانیه ارتباز ها بر قرار میشه.

    حالتی دیگر ممکنه ساختار شما کالستر باشه یا mirror باشه که کانکشن های TIME_WAIT وجود داره.

    اما اگر به این صورت نیست. مخصوصا که از هم دور هستند و مشکل می تونه در تنظیمات فایروال باشه.
    ۱۳۹۱ مهر ۲ ۰۵:۳۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786 ooghry
    ooghry آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 36
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 10
    ( 17 تشکر در 8 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اجرای یک دستور در سرور خودتون
    ممنون صالح جان،این دو تا سرور دقیقا تو یک رک هستند.و روی دیتابیس clustering انجام نمیشه،وب سرور هم Load balance نمیشه.2 تا سرور تکی هستند.
    جایی خوندم که سیستم عامل کانکشن تا یه مدتی باز میزاره که مطمئن بشه همه ی اطلاعات گرفته،
    فقط میخواستم ببینم روی سرورهای دیگه هم این اختلاف وجود داره یا نه.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۱ مهر ۲ ۰۶:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS