• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اجرای یک تابع بعد از لود شدن کامل صفحه
#1
آیا تابعی واسه این که بفهمیم صفحه کامل لود شده یا نه وجود داره ؟
برای این کار توی کدهای یک وب سایت اینها رو پیدا کردم
کد:
var htmlLoaded = false;
function checkLoadComplete(){
    if (typeof(loadComplete) == 'undefined')
    {
        setTimeout(checkLoadComplete, 100);
    }
    else
    {
        alert('load compelete');
    }
}
تابعی به اسم loadComplete توی جاوااسکریپت وجود داره ؟؟ توی اون صفحه هم هیچ تابعی با این اسم پیدا نکردم به همین خاطر میخوام بدونم که واسه خود جاوااسکریپته ؟ یا نه ؟؟

اگر مقدار document.all رو توی شرط if بزارم به نظرتون درسته ؟؟
اگه راه دیگه ای هم وجود داره لطفا بگید .

ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
رویداد‌ onload ‌برای‌ تگ body برای ‌همین‌ کار ‌هست
  پاسخ
تشکر شده توسط : payam
#3
ممنون از جوابتون
اما سوال اصلی من اینه که وقتی با ای جکس یک عکسی رو توی صفحه لود می کنم چطور می تونم بفهمم که این عکسه کامل لود شده ؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
با رویداد onload در تگ img عکس
  پاسخ
تشکر شده توسط : payam molana
#5
من سر این موضوع پدرم در اومد. در بروز های مثل ای ای خوب جواب نمیده این راه
  پاسخ
تشکر شده توسط : payam
#6
راه بهتری رو می شناسید ؟
اگه می دونید یه راهنمایی کنید
ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
من یک راه با جی کوئری ورژن جدید می تونم ارائه بدم. البته موردی که من امتحان کردم. با جی کوئری قدیمی بود. می خواستم برای تموم تصاویر تصویر لودینگ بزارم.

اما در جی کوئری جدید امکانات زیادی ایجاد شده.

این راه به این صورت هست. که یک تابع می نویسید که قبل از هر چیزی باید لود بشه. کار این فانکشن این هست. که بیاد با رخداد live چک کنه که هر عکسی در پیج می خواد لود بشه . اون رو مخفی کنه. و یک رخداد به اون فایل اضافه کنه که زمانی که عکس لودش کامل شد. سریع نمایش داده بشه.
  پاسخ
تشکر شده توسط : payam
#8
سایت http://mihannic.com تا وقتی صفحه کامل لود نشده یه لایه خاکستری میاد و بعد که سایت کامل لود شد میره این سایت فکر می کنم از همون تابعی که توی پست اول نوشتم استفاده کرده لطفا اگه میشه راهنمایی کنید و یه توضیحی در این باره بدید
ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
کد:
<html>
<head>
<script>
window.onload=function(){
    document.getElementById('load').style.display='none';

}
</script>
</head>
<body>
<iframe src="http://iranphp.prg"></iframe>
<div id="load" style="position:absolute;top:0;left:0;width:1000px;height:1000px;opacity:0.7;filter:alpha(opacity=70);background-color:#000"></div>
</body>
</html>
این کد رو ببین (الان نوشتم ) به دردت می خوره؟
به نظرم همین window.onload از همه چیز بهتره
(یک iframe هم برای تست گذاشتم توش )
  پاسخ
تشکر شده توسط : payam
#10
ممنون از کدی که گذاشتین
اما هدفم ساخت یه صفحه مشابه میهن نیک نیست
میخوام نحوه کار اون فانکشن که توی کدهای میهن نیک هست رو بدونم .
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان