/
  • اجرای فلش از db

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اجرای فلش از db
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    اجرای فلش از db
    سلام من وقتی با ادیتور ckeditor یک فلش رو آپلود میکنم آدرس اون فلش توی db ذخیره می شه اما وقتی می خواد نشون بده تگ embed رو به صورت رشته در میاره. و تگ رو اجرا نمیکنه

    کد PHP:
    <object height="300" width="400"><param name="allowfullscreen" value="true" /><embed allowscriptaccess="always" height="300" quality="high" src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=8651453&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color;=&fullscreen=1" type="application/x-shockwave-flash" width="400"></embed></object


    در صورتی که اگه همون تگ رو توی یه صفحه دیگه بذاری فلش رو نشون میده.
    به نظر شما مشکل چیه؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۹ ۰۴:۰۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اجرای فلش از db
    کد قسمتی که این کد توش قرار داده میشه رو بذار
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۲ ۰۶:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اجرای فلش از db
    من متوجه نشدم
    این کد داره از توی db خونده میشه .که به صورت رشته نشون میده.
    اما اگه همین رو کپی کنیم و توی صفحه pate کنیم فلش مورد نظر رو نشون میده
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۲ ۰۸:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: اجرای فلش از db
    خوب ببین شاید خروجی ادرس فلش رو که از دی بی برمیگردونی با یه سری توابع فیلتر میشه؟
    مثلا strip_tags یا توابع مشابه
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۳ ۰۴:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: اجرای فلش از db
    بله درست میگی strip میکنه اما در خروجی تگ ها رو به درستی نشون میده .
    خب به نظر شما چاره چیه؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۷ ۱۲:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: اجرای فلش از db
    در حالت کلی نمایش این خروجی رو از دیگر خروجی ها باید تفکیک کنی
    روش هاش بستگی به کدت داره
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۹ ۰۷:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: اجرای فلش از db
    سلام
    ببینید من از ادیتور ckeditor استفاده می کنم و وقتی embed tag رو در پنجره مربوطه past میکنم و ارسال رو میزنم .وقتی توی db تگ رو نگاه کنیم .اون رو srtip کرده.
    اما وقتی خروجی می گیریم تگ ها رو به درستی نشون میده ولی به صورت یک رشته یعنی به جای اینکه مثلا فایل ویدیویی رو نشون بده این رو بر میگردونه
    کد PHP:
    <object height="300" width="400"><param name="allowfullscreen" value="true" /><embed allowscriptaccess="always" height="300" quality="high" src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=8651453&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color;=&fullscreen=1" type="application/x-shockwave-flash" width="400"></embed></object
    که البته این تگ هم هیچ مشکلی نداره و اگر همین رشته رو در جای دیگری(حتی در همون صفحه ) قرار بدیم ویدئو رو نشون میده.
    مشکل من همینه
    چرا تگ رو به صورت رشته بر میگردونه. و اجرا نمیکنه؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۹ ۰۸:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rapidpich آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: اجرای فلش از db
    escape کرده
    از چه فریمورکی استفاده میکنی؟
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳۰ ۰۳:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: اجرای فلش از db
    codeigniter
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ خرداد ۱ ۰۲:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rapidpich آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: اجرای فلش از db
    ببین من چیزی واسه CI پیدا نکردم. تو سیمفونی وقتی میخای یک چیزی رو echo کنی قبلش escape میکنه( فقط تو view) و برای اینکه مشکل تو پیش نیاد آدم باید اینجوری بنویسه:
    کد PHP:
    echo $sf_data->getRaw('flash_movie'); 
    احتمال قوی مشکل تو هم همینه. تو فروم سی آی بپرسی سریع بهت میگن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۱ ۰۴:۰۵ عصر، توسط rapidpich.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۱ ۰۴:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS