/
  • اتصال پوز بانکی به نرم افزار تحت وب php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اتصال پوز بانکی به نرم افزار تحت وب php
    نویسنده پیام
    ars31277 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    اتصال پوز بانکی به نرم افزار تحت وب php
    سلام میخواستم بدونم دوستان امکان اتصال پوز های بانکی به نرم افزار تحت وب به زبان php هست؟یا کلا باید بیخیالش بشیم
    ۱۳۹۷ مرداد ۱۵ ۰۷:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اتصال پوز بانکی به نرم افزار تحت وب php
    سلام
    امکانش هست باید بهت توضیح بدم
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۹۷ شهريور ۲۷ ۰۸:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ars31277 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: اتصال پوز بانکی به نرم افزار تحت وب php
    سلام ممنون میشم توضیح بدید
    ۱۳۹۷ مهر ۲۵ ۰۱:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS