/
  • اتصال به بانک اطلاعاتی به دفعات متعدد

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی اتصال به بانک اطلاعاتی به دفعات متعدد
    نویسنده پیام
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ***

    ارسال‌ها: 248
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 49
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #1
    اتصال به بانک اطلاعاتی به دفعات متعدد
    سلام
    من در web Aplication که نوشتم در ابتدای همه صفحات که به دیتابیس نیاز دارد برای اتصال این کد را نوشتم:
    require_once("includes/classes.php");
    $dao=new DataAccess();

    و کلاس آن هم این ست:
    class DataAccess {
    var $db1;

    function DataAccess () {
    $host = "localhost";
    $user = "root";
    $pass = "pass";
    $db = "DB1";

    $this->db1=mysql_pconnect($host,$user,$pass);
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'", $this->db1);
    mysql_select_db($db,$this->db1);
    }

    وقتی کاربران با برنامه کار می کنند و صفحات مختلف را باز می کنند به تعداد کاربران و به تعدادهر صفحه یک بار به دیتابیس connect می شود
    آیا از نظر امنیت و بار بر روی هاست مشکلی پیش نمی آید
    آیا روش اتصال من صحیح است
    (یادآوری می کنم این یک وب سایت نیست بلکه یک وب اپلیکیشن است)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۶ ۱۲:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: اتصال به بانک اطلاعاتی به دفعات متعدد
    پروتکل http پروتکل بی وضعیت هست یعنی هیچ وضعیتی رو از صفحه بازدید شده از قبل یا دیگر مقادیر نگه نمیداره .
    به نظر من که روش اصلی همینه که داخل همه صفحات وارد بشه ولی اگر از نظر تکرا مکررات میگی.

    معمولا تو برنامه ها یه صفحه اصلی تعریف میکنن که همیشه اون صفحه بارگذاری میشه و از طریق اون هم به در خواست ها پاسخ داده میشه و هم فایل هایی که قراره در تمام صفحات اجرا بشه رو از طریق اون باز می کنن .


    مثلا یه صحه به نام index.php تعریف میکنن و ادرس تمام صفحات روهم به صورت index.php?page=login تعریف میکنن , حالا قرار وقتی طرف ادرس بالا رو زد ٌصفحه login.php براش نمایش داده بشه , در صفحه تمام فایلهای وابسته و متغییر ها و ثابت های مهم رو مقدار دهی میکنه و اتصال به بانک رو هم انجام میده که دیگه لازم نباشه داخل همه صفحات تکرا بشه و بعد صفحه مورد نظرش رو باز می کنه .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۶ ۰۱:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS