/
  • آیا نوع فیلدها در سرعت تاثیر داره

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی آیا نوع فیلدها در سرعت تاثیر داره
    نویسنده پیام
    asdb20 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 122
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۲
    اعتبار: 1
    تشکرها : 68
    ( 64 تشکر در 44 ارسال )
    ارسال: #1
    آیا نوع فیلدها در سرعت تاثیر داره
    سلام
    آیا نوع فیلدها در سرعت دستیلبی به اطلاعات تاثیر داره مثلا tinytext با text
    ممنون.
    ۱۳۹۱ مهر ۱۹ ۰۵:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: آیا نوع فیلدها در سرعت تاثیر داره
    قطعاً
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۱۹ ۱۰:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    asdb20 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 122
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۲
    اعتبار: 1
    تشکرها : 68
    ( 64 تشکر در 44 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: آیا نوع فیلدها در سرعت تاثیر داره
    شما فرض کنید یک فیلد داریم با یک میلیون سطر و مقدارهای اینا کمتر از ۲۵۵ کاراکتر هست حالا اگر نوع فیلد text باشه سریعتره یا varchar یعنی بستگی به نوع داره یا حجم داده ها .
    ممنون
    ۱۳۹۱ مهر ۲۰ ۰۱:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: آیا نوع فیلدها در سرعت تاثیر داره
    varchar10 با varchar100 خیلی تفاوت داره چه برسه به text !
    ببین در کل به هر میزانی که تعیین کنی ، اون میزان حجم ، چه رکورد پرُ باشه چه خالی مصرف میشه .
    پس همیشه کمترین حالت رو در نظر بگیر .
    اگه تو برای آدرس ایمیل میخوای ، varchar200 کارت رو راه می اندازه مثلاً ، دیگه نیازی نیست بیشتر از اون وارد بشه .

    توی تگ های html هم سعی کن مقدار ورودی رو محدود کنی که مشکلی از بابت اینسرت پیش نیاد
    کد:
    <input type=text name=email maxlenght=200 />
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۲۰ ۰۱:۵۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786 webnevesht asdb20 mohsenkw
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS