• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا زمان مربوط به کلاینت در دیتابیس ثبت میشه یا زمان سرور؟
#1
سلام دوستان سوالی ذهنم را به خودش مشغول کرده :
مثال تایم کامپیوتر کلاینت در یک شبکه داخلی با سرور فرق داره کلاینت تاریخش یا تایمش صحیح نیست حالا زمانی که این کلاینت یک موردی را ارسال و نهایتا در دیتابیس ذخیره میکنه در فیلد تارخ ثبت که من طراحی کردم تا زمان ثبت داده ها را بدانم زمان مربوط به سرور ثبت میشه یا زمان مربوط به کلاینت.؟! Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خب بستگی داره چطوری سیو می کنی

اگه تاریخ رو به عنوان یه فیلد و به صورت جاوااسکریپتی از کاربر می گیری خب تاریخ کلایت ذخیره می شه
اما اگه تاریخ رو از کاربر نگیری و خودت سمت سرور تاریخو ذخیره کنی تاریخ سرور ذخیره می شه
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
ممنونم استاد از جوابتون
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان