/
  • آیا استفاده این مدلی از توابع GD فشار زیادی به سرور میاره؟؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی آیا استفاده این مدلی از توابع GD فشار زیادی به سرور میاره؟؟
    نویسنده پیام
    qaflanti آفلاین
    حسین پوربهرامی
    **

    ارسال‌ها: 43
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 27
    ( 9 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    آیا استفاده این مدلی از توابع GD فشار زیادی به سرور میاره؟؟
    دوستان من قصد دارم برای زدن واترمارک به عکساییم که تو متن مطالب سایتم ازشون استفاده می کنم این کارو کنم:
    اول یه جدول تو دیتابیسم بسازم که به [آدرس] هر عکس یه آی اختصاص بده.
    بعد با mod_rewrite آپاچی یه آدرس مجازی واسه عکسام تعریف کنم؛ مثلا
    کد:
    RewriteRule ^image([0-9]*)\.jpg$ /image.php?id=$1 [L]
    بعد تو صفحه image.php یه کوئری بفرستم به دیتابیسم که آدرس تصویر مربوط به اون آی دی رو بگیره.
    بعد با استفاده از توابع GD به اون عکس واترمارک بزنه و نمایشش بده. (با توجه به اینکه قبلا هدر این صفحه رو image/jpg تعیین کردیم)

    سوالم اینه که این کار؛ یعنی تولید لحظه ای و هر باره ی تصاویر فشار زیادی به سرور میاره؟ مخصوصا تو ترافیک بالا و توجه به اینکه تو هر صفحه ممکنه چندتا عکس بخواد اینجوری لود بشه و همزمان چند نفر در حال مشاهده صفحات مختلف باشن؟

    البته خودم فکر می کنم استفاده از تابع imagedestroy در آخر صفحه تا حد زیادی فشار رو کم کنه.؟

    راستش واسه این می خوام از این روش استفاده کنم که بعدا دستم برای تغییر وارمارک یا مثلا سیاه سفید کردن مقطعی همه تصاویر تو مناسب های خاص و اینا باز باشه.

    ممنون میشم راهنماییم کنید!
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۶ ۱۰:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,738
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 101
    تشکرها : 2175
    ( 4830 تشکر در 2201 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: آیا استفاده این مدلی از توابع GD فشار زیادی به سرور میاره؟؟
    فکر نمی کنم
    ولی یه بنچمارک ساده بگیر ببین
    تعداد بالا و بدون وقفه
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۷ ۱۱:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : qaflanti ali786
    ali786 آفلاین
    I'm learning to coding
    ***

    ارسال‌ها: 212
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 771
    ( 161 تشکر در 104 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: آیا استفاده این مدلی از توابع GD فشار زیادی به سرور میاره؟؟
    سلام
    ببین قاعدتا اگر تصاویر واترمارک شده ذخیره بشن و موقع خوندن اونها عملیاتی انجام نشه خیلی بهتره ، مثلا فرض کن تعداد زیادی کاربر از اون تصویری که میگی در یک بازه زمانی بخوان بازدید کنن Confused
    هر چه شما بیشتر به سمت کش نزدیک بشی سرعت و فشار کمتر خواهد بود .
    اگر حجم و فضا داری من پیشنهاد میکنم تصاویر خام و تصاویر واترمارک شده را همزمان ذخیره کنی ، تا در زمان نیازت برای تغییر واتر مارک از اون تصاویر خام استفاده کنی .
    موفق باشی
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۷ ۱۱:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : qaflanti
    qaflanti آفلاین
    حسین پوربهرامی
    **

    ارسال‌ها: 43
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 27
    ( 9 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: آیا استفاده این مدلی از توابع GD فشار زیادی به سرور میاره؟؟
    (۱۳۹۱ شهريور ۲۷ ۱۱:۴۷ صبح)ali786 نوشته شده توسط:  اگر حجم و فضا داری من پیشنهاد میکنم تصاویر خام و تصاویر واترمارک شده را همزمان ذخیره کنی ، تا در زمان نیازت برای تغییر واتر مارک از اون تصاویر خام استفاده کنی .
    پیشنهاد خوبیه؛ اونوقت مثلا هر وقت لازم شد باید یه لوپ اجرا کنم که همه عکسا رو با واتر مارک جدید از نو ایجاد و ذخیره کنه؟

    حالا اگه مشکل حجم داشته باشم چی؟
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۷ ۱۱:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: آیا استفاده این مدلی از توابع GD فشار زیادی به سرور میاره؟؟
    بهتر زیاد واتر مارک رو دستکاری نکنید ولی در هر صورت باید واتر مارک رو روی تصویر بگذارید و سیو تصویر رو سیو کنید که کاربر تصویر واتر مارک دار رو ببینه. میتونی تصویر اصلی رو هم نگه دارید که در موقع لزوم روش واتر مارک جدید اد کنید

    چه مشکلی حجمی دارید؟ تعداد عکس ها زیاده؟ یا حجم هر عکس بالاست؟

    ما توی یه سیستم گالری از این روش استفاده کردیم که عکس اصلی رو نگه داشتیم ( حدود عکس ها بالای ۳۰۰۰ پیکسل بودن ) یه عکس لارج تهیه کردیم حدودا ۱۲۰۰ پیکسل و این عملایت ها رو روی اون عکس ۱۲۰۰ پیکلسی انجام میدیم

    شما هم اگه عکس زیاد دارید یا میخواین واقعا با سایت کار کنید باید فضای مناسب با اون رو هم تهیه کنید
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۸ ۰۴:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : qaflanti
    qaflanti آفلاین
    حسین پوربهرامی
    **

    ارسال‌ها: 43
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 27
    ( 9 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: آیا استفاده این مدلی از توابع GD فشار زیادی به سرور میاره؟؟
    والا چون هدفمون یه سایت خبری محلی بود؛ فکر کردم 500 مگ جواب بده که احتمالا هم حداقل یکسال رو هم راحت جواب بده.
    منتها من دوست دارم تو مناسبت های خاص (مثلا مثل این قضیه زلزله) کلا سایتمو سیاه سفید کنم!
    لینکا و متن و قالبو که با css سیاه سفید می کنم. می مونه عکسا؛ واسه اونم تنها راه حلی که به ذهنم رسید این بود که از توابع gd استفاده کنم.
    حالا نمیدونم؛ شاید بهتر باشه از هر عکس یه نسخه هم سیاه سفیدشو ذخیره کنم؟
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۸ ۰۷:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: آیا استفاده این مدلی از توابع GD فشار زیادی به سرور میاره؟؟
    این کاری که شما میخواین بکنید رو من تو هیچ سایتی ندیدم پیاده کنن. متن و استایل و بنر و .. به راحتی قابل تعویضه ولی سایه کردن عکس اون هم با تابع gd کار صحیحی نیست

    اگر هدف هماهنگ کردن عکس با تم کلی سایته به نظرم میتونید با سی اس اس و یه عکس شیشه ای با پس زمینه مشکلی روی عکس ها افکت بندازید
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۹ ۱۰:۲۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    qaflanti آفلاین
    حسین پوربهرامی
    **

    ارسال‌ها: 43
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 27
    ( 9 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: آیا استفاده این مدلی از توابع GD فشار زیادی به سرور میاره؟؟
    نمیخوام که عکسارو تیره کنم! میخوام سیاه سفیدشون کنم که اونم با gd به راحتی شدنیه. (دوتا حلقه که رنگ هر پیکسل رو به مقدار سیاه سفید شدش تبدیل و جاگذاری میکنه)
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۹ ۱۰:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: آیا استفاده این مدلی از توابع GD فشار زیادی به سرور میاره؟؟
    اگر این کار رو میخواین بکنید باید موقع ارسال عکس ، افکت رو اعمال کنید و در جایی ذخیره کنید که بعدا موقع فراخوانی با تغییر گرافیک سایت مسیر عکس ها هم خودکار بتونید عوض کنید که عکس جدید لود بشه
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۱ مهر ۲ ۰۴:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS