• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آپلود کردن سایت در سی پنل
#1
دوستان من اولین پروژم رو طراحی کردم می خواستم بپرسم چطوری باید آپلودش کنم تو هاست که کنترل پنلش هم سی پنل هست

یه دیتابیس دارم
پروژه رو روی لوکال که طراحی کردم توی اسکریپت هام برای اتصال به دیتابیس از کد زیر استقاده میکردم می خوام بدونم حالا که میخوام بریزمش رو هاست باید چیزیشو تغییر بدم؟

کد پی‌اچ‌پی:
$dbc=mysqli_connect('localhost','root','','doci'); 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
username و password مال هاستت رو باید بزنی

برای آپلود هم نیازی به کنترل پنل نداری
باید از طریق ftp انجام بدی
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : newphp
#3
FileZilla نرم افزار خوبی هست برای انتقال فایل ها با پروتکل FTP
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : newphp
#4
دیتابیسی که تو لوکال ساختم پس چی میشه؟
اگر اونجا یه دیتابیس دیگه بسازم اینو چی کار کنم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
خب یه دیتا بیس اونجا میسازی، بعد از table های لوکالت Export میگیری و تو هاست import شون میکنی...

اونو دیگه باید بری تو phpmyAdmin پنلت...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : newphp
#6
من الان یا دیتابیس ساختم تو سی پنل
بعد دیتابیس خودم رو توش اینپورت کردم
یوزر و پسورد هم براش درست کردم و توی اسکریپت هم همون یوزر و پسورد و نام دیتابیس رو وارد کردم

سایت رو آپلود کردم ولی نتونست کانکت بشه

میشه راهنمائیم کنید

اینم اون خطیه که باهاش کانکت میشم به دیتابیس

فقط این لوکال هاست اولش رو تغییر ندادم
کد پی‌اچ‌پی:
$dbc=mysqli_connect('localhost','
inlayonw_doci1'
,'[email protected]!','inlayonw_doci'); 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
عزیزم برو توی phpmyadmin ببین اون دیتابیسی که ایمپورت کردی بصورت کامل ایمپورت شده یا نه ..

اگر بود که از کدت هست یا اینکه یورز پس رو اشتباه زدی .
  پاسخ
تشکر شده توسط : newphp
#8
(۱۳۹۱ خرداد ۲۱, ۰۲:۳۹ ق.ظ)Mr.M4st3r نوشته: عزیزم برو توی phpmyadmin ببین اون دیتابیسی که ایمپورت کردی بصورت کامل ایمپورت شده یا نه ..

اگر بود که از کدت هست یا اینکه یورز پس رو اشتباه زدی .

والا ظاهرا که آپلود شده چیزی کم و کسر نداره
این لوکال هاست که اول این کد نوشتم باید باشه؟؟؟
نباید با آی پی چیزی از هاستم تغییرش بدم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
نقل قول:این لوکال هاست که اول این کد نوشتم باید باشه؟؟؟
نه، همین باشه عیبی نداره...

این شرط رو بزارید تو کدتون ببینید چه خطایی میده؟

کد پی‌اچ‌پی:
if (mysqli_connect_errno()) {
    
printf("Connect failed: %s\n"mysqli_connect_error());
    exit();

هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza newphp
#10
از پسوردم ایراد میگیره

Connect failed: Access denied for user ' .........'@'localhost' (using password: YES)
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان