• 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آپلود فایل در دیتابیس بهتره یا پوشه
#1
دارم یه سیستم خبری میسازم
میخواستم بدونم بهتره تصاویری که میخواد آپلود بشه توی یه پوشه ذخیره بشه یا توی جدول یا هر دو؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
(۱۳۹۲ بهمن ۰۱, ۱۰:۲۲ ب.ظ)rezi120 نوشته: دارم یه سیستم خبری میسازم
میخواستم بدونم بهتره تصاویری که میخواد آپلود بشه توی یه پوشه ذخیره بشه یا توی جدول یا هر دو؟

عکس باید توی یه پوشه آپلود شه و اسم و پسوند عکس توی جدول.بعد باید از طریق اسم و پسوند عکس رو نشون بدی
  پاسخ
تشکر شده توسط : shgninc
#3
جان؟؟؟؟ شما چجوری میخوای خود فایل رو توی دیتابیس ذخیره کنی؟؟
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۲ بهمن ۰۴, ۰۴:۳۲ ق.ظ)M.J نوشته: جان؟؟؟؟ شما چجوری میخوای خود فایل رو توی دیتابیس ذخیره کنی؟؟

تایپش رو بذار blob بعد سورس فایل رو بریز توش .
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط : M.J


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان