• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آپلود سايت
#1
سلام
من از ايران وب سرويس دامنه و هاست گرفتم.
ديتابيسمو راحت importكردم.
واسه ديتا بيس يوزر پس تعريف كردمو انو به ديتابيس هم معرفي كردم.
سايتو هم با cuteftp آپلود كردم
مشخصات فايل Config.php رو هم به شكل زير تنظيم كردم:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
$db_host 
'etrat-nkh.com';
$db_name 'dbname';
$db_user 'username';
$db_pass 'pass';
$connect mysql_connect($db_host$db_user$db_pass) or die('<div >اتصال Ø¨Ù‡ Ø¯ÙŠØªØ§Ø¨ÙŠØ³ Ø¨Ø§ Ù…±ÙŠØ¯.</div>');
mysql_select_db($db_name);
?>
واسه متغير db_host آدرس دامنه سايتمه ك دادم
اون يكي هام كه نام ديتابيس و يوزر پس ساخته شده در هاسته ديگه.
اما نميدونم چرا مشكل اتصال به بانك رو داره
رو localhostاين مشكل نيستا !!
اين خطا رو ميده :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'etratkhb_hq'@'ukserver.samnaportal.com' (using password: YES) in /home/etratkhb/public_html/includes/config.php on line 6
اتصال به ديتابيس با مشكل مواجه شده است.لطفا با پشتيبان خود تماس بگيريد.
لطفا كمك كنيد

به پشتيباني ايران وب سرويس هم نامه دادم اما هنوز جوابي دريافت نكردم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
نقل قول:واسه متغير db_host آدرس دامنه سايتمه ك دادم
نخیر. باید بنویسی localhost یا معادل بهتر اون 127.0.0.1
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : h_qorbani
#3
درود بر شما

1- روی هاست هم شما باید $db_host رو همون localhost تعریف کنید. مگر اینکه اطمینان داشته باشید. سرویس مای اسکیوال روی همون سرور ران نشده که این مورد بیشتر روی سرور های ویندوزی دیده میشه.

2- در کنترل پنل هاست بعد از اینکه یورز و پسورد ایجاد میکنید. باید به اون یوزر دسترسی به دیتابیستون بدید. یعنید
اول باید یک دیتابیس تعریف کنید
دوم یک یوزر و پسورد ایجاد کنید.
سوم . باید دسترسی های لازم رو برای استفاده ازدیتابیس رو به اون یوزر بدید.
  پاسخ
تشکر شده توسط : h_qorbani
#4
(۱۳۹۱ تير ۱۹, ۱۱:۲۹ ب.ظ)cyletech نوشته:
نقل قول:واسه متغير db_host آدرس دامنه سايتمه ك دادم
نخیر. باید بنویسی localhost یا معادل بهتر اون 127.0.0.1

سپاسگذارم
درست شد.
ميشه بپرسم 127.0.0.1 چه برتري نسبت به localhost داره؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
دامین ها در نحایت به ای پی تبدیل می شوند. یعنی localhost اشاره میکنه به یک ای پی . پس سریع تر محسوب میشه. اما برتری نیست.

چرا که در مواردی ممکن iبرای llocalhost یک ای پی دیگری تعریف شده باشه. در این حالت استفاده از llocalhost جامع تر هست. و هرجا اسکریپت رو انتقال بدید جواب میده.
  پاسخ
تشکر شده توسط : h_qorbani


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان