/
  • آپلود تصویر در دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی آپلود تصویر در دیتابیس
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    آپلود تصویر در دیتابیس
    با سلام
    من میخوام چند تا فایل(عکس) رو همزمان آپلود کنم آپلود میشه ولی تو ذخیره سازی در دیتابیسش مشکل داره لطفاً کمکم کنید
    با تشکر
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲ ۰۵:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: آپلود تصویر در دیتابیس
    علم غیبم خراب شده می شه کد بزاری ؟
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲ ۱۲:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal php
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: آپلود تصویر در دیتابیس
    حاجی نمونه مد نمیخواد سوالم واضح هست دیگه
    چند تا از این فیلد ها داریم
    کد PHP:
    <input type="file" name="file" 

    حالا میخوایم اینا رو آپلود کنیم کدشون درسته آپلود میشن ولی واسه ذخیهر سازی تو دیتابیس نیمدونم چیکار کنم.
    تو foreach میزام کار نمیکنه

    خالا شما طبق گفته های من نمونه کدی بزارید با تشکر
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲ ۰۴:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: آپلود تصویر در دیتابیس
    خب عزیز کدی که گذاشتی رو بزار. بر اساس اون بچه ها ویرایش کنن.
    در ضمن شما نباید اسم همشون رو یکی بزارید. باید اسم های متفاوتی واسه هر کدوم بزارید
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲ ۰۴:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: آپلود تصویر در دیتابیس
    میدونم چی میگی من اسماشون رو متفاوت گذاشتم این لیست داینامیک میشه
    کد:
    name="file[]"
    آخه کدی نیست که بخواد ویرایش بشه یه سوال از دیتابیس هست که باید اطلاعات رو وارد کنه
    آپلود مشکل نداره چطور ذخیره سازی در دیتابیس رو میخوام
    شما نمونه ندراین که چند تا رو به صورت داینامیک تو دیتابیس ذخیره میکنه ندارین؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲ ۰۵:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: آپلود تصویر در دیتابیس
    ببین اول file وقتی ارایه تعریف بشه ارایه ی دو بعدی تعریف میشه ببین درست داری خونه های ارایه رو داخل foreach می خونی .

    دوم هم چک کن ببین کوئری که برای ذخیره تو دیتابیس میسازی درست هست یا نه .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳ ۰۹:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS