/
  • آپلود ؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی آپلود ؟
    نویسنده پیام
    cssmaster آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 15
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 11
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    آپلود ؟
    سلام


    من می خوام پروژه پایان ترمم(البته بخشی از اون) یه فرم آپلود بسازم که بشه فایلهای word یا pdf رو باهاش آپلود کرد.
    برای اینکه تو دیتا بیس ذخیره بشه نوع ستون رو چی باید بزارم؟

    بره رو دیسک چطور؟(منظورم اینه تو مسیری که بهش میدم ذخیره کنه).

    پیشاپیش ممنون.
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۴ ۱۱:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: آپلود ؟
    اگر می خواین کل اطلاعات رو بریزین تو دیتابیس نوع دیتابیس رو BLOB بگذارین
    حالا بسته به طولی که لازم دارین
    LONGBLOB
    MEDIOMBLOB

    -------
    اگر می خواین فایل رو توی یک فولدر نگهر داری کنید
    خب آدرس فایل ( مثلا C:/picture/pic1.jpg ) در دیتابیس بریزین
    نوعش هم VARCHAR(255) کافیه
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۵ ۱۲:۰۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS