۱۳۹۸ آذر ۰۴, ۰۲:۱۷ ق.ظ
سلام
فرض کنید در سایت 500 دسترسی برای کاربر وجود داره و هر کاربر میتونه تعداد خاصی دسترسی داشته باشه
حالا ما میخوایم که به 2 صورت دسترسی به کاربرا بدیم
روش اول : دسترسی دادن به هر کاربر به صورت تکی (این مورد را اوکی هستم)
روش دوم : دسترسی داردن به کل کاربرا به صورت گروهی
فرض کنید دسترسی ارسال تیکت را میخوام یکدفعه به کل کاربرا بدم.
خب کدشو نوشتم و درست عمل میکنه ولی یه مشکلی هست و اونم اینه که اگر مثلا کاربر ردیف یک میزان 12 تا دسترسی داره و کاربر ردیف 2 میزان 7 تا دسترسی داره و بخوایم مثلا دسترسی لیست تیکت هم به همه بدیم کوئری ما میاد و به همه ی کاربرا دسترسی های کاربر ردیف 1 که 12 تا داره را میده + دسترسی جدیدی که قصد دادنشو داشتیم.
خب کد یه ایرادی داره و میاد دسترسی همه را به تعداد دسترسی ردیف یک میده
چجوری حلش کنم که کد بگه اگه کاربر 1 تعداد 12 تا دسترسی داره و کاربر 2 تعداد 7 تا و کاربر 3 تعداد 24 تا بیاد همون دسترسی هاشونو نگه داره و یدونه ای که ما میخوایم را به همشون اضافه کنه ؟
خروجی کد در ستون دسترسی های کاربران به این صورت آرایه میشه که بعدا با تابع json_decode دوباره خوردش میکنم و استفاده میکنم
["ticket_list","ticket_add"]
اینم کدی که نوشتم
فرض کنید در سایت 500 دسترسی برای کاربر وجود داره و هر کاربر میتونه تعداد خاصی دسترسی داشته باشه
حالا ما میخوایم که به 2 صورت دسترسی به کاربرا بدیم
روش اول : دسترسی دادن به هر کاربر به صورت تکی (این مورد را اوکی هستم)
روش دوم : دسترسی داردن به کل کاربرا به صورت گروهی
فرض کنید دسترسی ارسال تیکت را میخوام یکدفعه به کل کاربرا بدم.
خب کدشو نوشتم و درست عمل میکنه ولی یه مشکلی هست و اونم اینه که اگر مثلا کاربر ردیف یک میزان 12 تا دسترسی داره و کاربر ردیف 2 میزان 7 تا دسترسی داره و بخوایم مثلا دسترسی لیست تیکت هم به همه بدیم کوئری ما میاد و به همه ی کاربرا دسترسی های کاربر ردیف 1 که 12 تا داره را میده + دسترسی جدیدی که قصد دادنشو داشتیم.
خب کد یه ایرادی داره و میاد دسترسی همه را به تعداد دسترسی ردیف یک میده
چجوری حلش کنم که کد بگه اگه کاربر 1 تعداد 12 تا دسترسی داره و کاربر 2 تعداد 7 تا و کاربر 3 تعداد 24 تا بیاد همون دسترسی هاشونو نگه داره و یدونه ای که ما میخوایم را به همشون اضافه کنه ؟
خروجی کد در ستون دسترسی های کاربران به این صورت آرایه میشه که بعدا با تابع json_decode دوباره خوردش میکنم و استفاده میکنم
["ticket_list","ticket_add"]
اینم کدی که نوشتم
کد پیاچپی:
$setpage_check_exist = $conn->prepare("SELECT user_access,user_level FROM tbl_user WHERE user_level = ?");
$setpage_check_exist->bindValue(1, 1);
$setpage_check_exist->execute();
$setpage_check_exists = $setpage_check_exist->fetch();
$acc_p = $current_access_q['access_setpage'];
//$b = json_encode($aabb);
$c = json_decode($setpage_check_exists['user_access'], true);
if ($c == null) {
$c = array($acc_p);
} elseif (!in_array($acc_p, $c)) {
array_push($c, $acc_p);
}
$b2 = json_encode($c);
$update_user_tab1 = $conn->prepare("UPDATE tbl_user SET user_access=:a_access_up WHERE user_level =:u_lvl");
$update_user_tab1->bindParam(':a_access_up', $b2);
$update_user_tab1->bindParam(':u_lvl', $ulvl);
$update_user_tab1->execute();