/
  • آموزش Ext JS

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی آموزش Ext JS
    نویسنده پیام
    phpveteran آفلاین
    رامين فرماني
    *******

    ارسال‌ها: 266
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۱۴
    اعتبار: 14
    تشکرها : 11
    ( 514 تشکر در 204 ارسال )
    ارسال: #11
    RE: آموزش Ext JS
    نمي دونم صالح سوزنچي گفته بود احتمالا آره ديگه وگرنه كه يونيكد http://www.efrontlearning.net و http://www.atutor.ca و http://moodle.org رو ديدي براي lms
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۱۷ ۰۱:۴۲ عصر، توسط phpveteran.)
    ۱۳۸۸ تير ۱۷ ۰۱:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #12
    RE: آموزش Ext JS
    هر چند جی کوئری به extJs نمی رسه در قدرت. ولی هر کاری بخوای می تونی باهاش بکنی به راحتی آب خوردن.
    پشتیبانی فوق العاده
    پلاگین های فراوان
    و .........

    من هم مثل صالح جی کوئری رو ترجیح می دم
    یادگرفتنش هم مثل آب خوردن

    داکیومنت فوق العاده قوی داره با مثال های کاربردی
    من که خودم 3 روز وقت گذاشتم و تا حد زیادی یاد گرفتمش

    جی کوئری رو هم تست کن استاد
    Big Grin
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ تير ۱۷ ۰۲:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #13
    RE: آموزش Ext JS
    در مورد راست به چپ که بحث کمپننت هاش هست که خودم می خواستم روش کار کنم تا بتونم راست به چپ رو به این کتابخانه اضافه کنم. به هر حال دیگه جزو کاربراش هستیم
    در مورد یونیکد هم مشکلی نداره.
    خیلی گفتم و باز هم میگم که extjs مثل jquery نیست در واقع همه کمپوننت ها رو همراه خودش داره یه چیز مثل zapatec هست
    ۱۳۸۸ تير ۱۷ ۰۲:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hidensoft
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS