/
  • آموزش(پرسش) ioncube

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی آموزش(پرسش) ioncube
    نویسنده پیام
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #1
    آموزش(پرسش) ioncube
    سلام

    من برای کد کردن برنامه هام از این نرم افزار استفاده می کنم بعد نمیدونم چی کنم که برای برنامه لاسنس بزارم تا وقتی که کاربر کد رو وارد نکرده برنامه کار نکه

    یا

    - برای سورس کد خود لایسنس درست کنیم که فقط با مجوز لایسنس کد اجرا شود.

    میشه تصویری توضیح بدید؟

    ممنون
    سلام

    کسی کرکش رو داره چون میزنه The Encoder evaluation period has expired.

    لطفا مشکل منو حل کنین

    با سپاس
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۱۱:۴۹ صبح، توسط farhad.programmer.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۱۰:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: آموزش ioncube
    دوست عزیز
    قرار دادن کرک و سریال در این سایت خلاف مقرراته
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۳:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: آموزش ioncube
    یا‌ بهتره بخریدش یا اینکه از bcompiler استفاده‌ کنید
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۱۰:۴۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: آموزش ioncube
    با سلام

    من یادمه که تاریخ رو به یه زمانی از قبل میبردم درست می شد اما یادم رفته چه تاریخی بود

    مگه bcompiler تحت ویندوزش هست؟
    اگه میشه به سوال اول من هم جواب بدید
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۱۱:۰۶ صبح، توسط farhad.programmer.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۱۰:۴۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: آموزش(پرسش) ioncube
    جواب سوال اولتون همون خرید لایسنس‌ioncube هست.
    تا جایی که می دونم هست
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۲:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: آموزش(پرسش) ioncube
    سلام

    ممنون

    من bcompiler رو دانلود کردم ولی گیج شدم میشه یه آموزشی در مورد کارکردن تو xampp بدید؟

    ممنون
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۷:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: آموزش(پرسش) ioncube
    والا من فقط توی توی لینوکس بلدم
    http://www.trustfm.net/GeneralTools/Soft...I.php?b2=1
    این رو بگیرید ببینید به کارتون میاد
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۸:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: آموزش(پرسش) ioncube
    من نتونستم این تغییرات رو اعمال کنم اگه فایل php.ini رو بدم برام انجام میدید؟
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۸:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: آموزش(پرسش) ioncube
    شروع کنید و جلو برید
    هر سوالی داشتید یا مشکلی پیش اومد عنوان کنید دوستان کمک کنند و راهنمایی کنن
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۹:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : farhad.programmer
    farhad.programmer آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 288
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 148
    ( 99 تشکر در 67 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: آموزش(پرسش) ioncube
    سلام مولانا جان

    قدم به قدم جلو رفتم مجبور شدم xampp رو دوباره نصب کنم بی زحمت زحمتشو بکش


    http://dc191.4shared.com/download/259120370/dbf06b7a
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۹:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS