/
  • کلاسها در php

  • صفحه‌ها (2):
  • بسته شده   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی کلاسها در php
    نویسنده پیام
    bcmodir آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 194
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ تير ۲۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 115
    ( 37 تشکر در 23 ارسال )
    ارسال: #1
    کلاسها در php
    با سلام
    یه مدتیه که php رو شروع کردم و از خیلیا شنیدم که یاد داشتن php بدون کلاسها از یاد نگرفتنش بهتره درسته؟
    چجوری باید یاد گرفت چجوریاست من دیدما ولی یکم نا مفهومه خداییش
    this->$sql;
    __________________________________________________________________________
    دانلود اسکریپت های آماده php و جی کوئری و....
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۰ ۰۷:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,376
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 40
    تشکرها : 1266
    ( 2209 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: کلاسها در php
    نقل قول: ولی یکم نا مفهومه خداییش
    هیچم نامفهوم نیست. خیلی هم راحته. اولش همه چی سخته. دلیل بر سخت بودن اون چیز نمیشه Cool

    کد PHP:
    this->$sql
    غلطه. درستش اینه
    کد PHP:
    $this->sql 
    این نشون میده که الآن در یک کلاس هستی و داری اشاره می کنی به متغیر sql از همون کلاس
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰ مرداد ۱۰ ۰۷:۲۹ عصر، توسط cyletech.)
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۰ ۰۷:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها
     تشکر شده توسط : oia hidensoft bcmodir .php
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,888
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1501
    ( 1724 تشکر در 990 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: کلاسها در php
    در مورد صحبتتون باید بگم اگر شی گرا نباشید. هیچ زبانی رو نمی تونید به خوبی استفاده کنید.


    من از خودم میگم. از حدود 14 سالگی با کومودور 64 جی بیسیک برنامه نویسی رو شروع کردم و کیو بیسیک پاسکال فاکس پرور تا دلفی، و حدود 4 سال مثلا حرفه ای با دلفی کار میکردم. خوب دلفی از همون اولش هم شی گرا بود . ولی من واقعن نمی دونسم form1.caption = : 'test' یعنی چی فقط کد میزدم و میرفتم جلو تا این که 6 سال پیش رفتم سمت و خورد به سربازی . بعد از سربازی وارد وب شدم و با امتی کار کردم . من زمانی که این فروم متولد شد داشتم پی اچ پی رو یاد میگرفتم. دوسال هست که شی گرا کار میکنم . با این همه خیر سرم تجربه همین حس شما رو داشتم.
    می دونید چرا؟؟؟؟ چون همیشه سطحی کار میکردم و نمیومدم ببینم دلیل چرا این اتفاقات چی هست و چرا ..... .

    شاید خیلی ها در این فروم هنوز نمی دونند شی گرایی واقعی به چه معناست. رو این حساب میگم چون خیلی هاشون مثل اون زمان من یک کلاس با چند پروپرتی و متد درست می کردند و هرجا می خواستند . یک نمونه ازش ایجاد میکردند و ایین شد شی گرایی.

    اما شی گرایی این نیست.و نباید به این صورت بهش نگاه کرد. شی گرایی در اصل یک منظق و روش کد نویسی هست. پس اول باید درک کرد که هدفش چیست و چرا باید شی گرایی کار کرد. و بعد از اون چه طور شی ها رو ایجاد کنیم.

    پیچیدگی یا بهتر بگم نکته گنگ شی گرای در مبحث ارتباط شی ها باهم و ارث بری که یک شی چطور از یک یا چند شی دیگر میتونه به ارث به برد یا ارتباط بر قرار کرد.(معماری شی گرایی) و بعد این مورد درک و فراگیری الگو ها هست.

    برای اینکه بدونید شی گرایی رو درک کردید باید بتونید. مفهوم و معماری شی گرایی رو در موارد انسانها ، کارخانجات و .. به کار بگیرید. اگر بتونید این کار رو انجام بدید. کد نویسی به صورت شی گرایی مثل آب خوردن هست(نه به این حد دییگه :دی ).
    پس مطالعه کنید. درک کنید و بعد به کار گیرید.Idea
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۰ ۱۰:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW
     تشکر شده توسط : hidensoft cyletech oia masoudmanson hosseintdk775 mohsened bcmodir .php
    bcmodir آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 194
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ تير ۲۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 115
    ( 37 تشکر در 23 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: کلاسها در php
    باور کنید یجورایی سخته
    حالا باید از کجا شروع کنمBig Grin
    __________________________________________________________________________
    دانلود اسکریپت های آماده php و جی کوئری و....
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۱ ۰۸:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,226
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 65
    تشکرها : 2335
    ( 2088 تشکر در 1291 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: کلاسها در php
    یه کتاب بخونید!
    مثه آموزش شی گرایی با JAVA در 21 روز ! ( فک کنم اسم کاملش این بوده )
    و کتاب PHP Power programing رو هم ...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰ مرداد ۱۱ ۰۸:۳۰ صبح، توسط oia.)
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۱ ۰۸:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,888
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1501
    ( 1724 تشکر در 990 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: کلاسها در php
    باور کنید یک جورایی دارید تنبلی می کنید.

    تنبلی تو راسته کار ما برنامه نویس ها نیست. اولین کار سرچ کردن و تحقیق هست.
    کد:
    http://www.google.com/search?q=%D8%B4%DB%8C+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

    یا تو همین فروم (من خودم اینجا یاد گرفتم + سرچ تو گوگل) دیروز یکی از دوستان یک مقاله رو ترجمه کرده اصلا دیدش؟ تا دلتون بخواد تو این مورد مقالات فارسی هست. تو برنامه نویس اورگ و ....


    بهتون توصیه می کنم اگر نمی تونید با سرچ کردن و خوندن شی گرایی یا سایر موارد رو فرا بگیرید. همین الان کلا بی خیال برنامه نویسی بشید. شما دارید وقتتون رو تلف مییکنید.Wink
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۱ ۰۹:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW
     تشکر شده توسط :
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ****

    ارسال‌ها: 253
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 48
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: کلاسها در php
    من هم دقیقا مثل جناب زغال از کومودور64(که هنوز هم دارمش) شروع کردم و بعد دانشگاه و دلفی و php
    بگذریم
    اگر شما خیلی حال شی گرایی در سطح php نداری برو .net که البته ش گرا هست ولی می توانی خودت را خیلی درگیر جزئیات آن نکنی
    __________________________________________________________________________
    نرم افزار قرض الحسنه تحت وب آشنا
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۱ ۱۰:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,226
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 65
    تشکرها : 2335
    ( 2088 تشکر در 1291 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: کلاسها در php
    (۱۳۹۰ مرداد ۱۱ ۱۰:۰۵ صبح)rezaweb نوشته شده توسط:  من هم دقیقا مثل جناب زغال از کومودور64(که هنوز هم دارمش) شروع کردم و بعد دانشگاه و دلفی و php
    بگذریم
    اگر شما خیلی حال شی گرایی در سطح php نداری برو .net که البته ش گرا هست ولی می توانی خودت را خیلی درگیر جزئیات آن نکنی

    ستون پنجمیه! Dodgy
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۱ ۱۱:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ویژه
    ***

    ارسال‌ها: 1,464
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 730
    ( 1390 تشکر در 780 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: کلاسها در php
    نقل قول: اگر شما خیلی حال شی گرایی در سطح php نداری برو .net که البته ش گرا هست ولی می توانی خودت را خیلی درگیر جزئیات آن نکنی

    ؟
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۱ ۱۱:۴۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها
     تشکر شده توسط :
    bcmodir آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 194
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ تير ۲۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 115
    ( 37 تشکر در 23 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: کلاسها در php
    اصلا به کسی ربطی نداره لطفا .. مفت نزنید
    __________________________________________________________________________
    دانلود اسکریپت های آماده php و جی کوئری و....
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۱ ۱۲:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • بسته شده
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS