/
  • چرا اینترفیس ؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی چرا اینترفیس ؟
    نویسنده پیام
    alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 570
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 12
    تشکرها : 603
    ( 1108 تشکر در 411 ارسال )
    ارسال: #1
    چرا اینترفیس ؟
    پاسخ این سئوال رو تو مقاله زیر پیدا می کنید.
    نگارنده در پارگراف اول مقاله ش گفته وقتی سینتکس پی اچ پی شی گرا رو دیده فکر میکرده که اینترفیس یه چیزی شبیه به همون کلاس ها ابستراکته.
    بعدا توضیح داده که میشه از اونهها بهتر استفاده کرد.
    http://www.brandonsavage.net/why-interfaces-rock/
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ مهر ۴ ۱۰:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin Y.P.Y payam HiddeN zoghal amir.s
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 95
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 213 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: چرا اینترفیس ؟
    اگر دستور زبان java یا C++ رو آدم بخونه
    متوجه خیلی چیزای جدید میشه!!
    مثلا خیلی کارها که با Interface می کنند .
    یکیش اینه که در java میشه با interface متغییر های final چندین کلاس رو به هم وصل کرد و ...
    اینطور چیز ها .
    ۱۳۸۸ دي ۱۷ ۰۲:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : alimokhlesi zoghal amir.s
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS