ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سایت تو نتایج جستجوی گوگل وجود ندارد
نویسنده پیغام
Aurora آفلاین
عضو جدید
**

ثبت نام: ۱۳۸۸ شهريور ۱۴
اعتبار: 0

تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
شماره : #1
سایت تو نتایج جستجوی گوگل وجود ندارد
سلام

من حدود دو هفته هست که یه سایت رو آپلود کردم ، ولی هنوز این سایت تو نتایج جستجوی گوگل وجود نداره و وقتی با هم که با site:www.domainname.com جستجو میکنم فقط http://www.domainename.com:8443 تو نتایج جستجو وجود داره ، سایت فقط یک صفحه Index داره و لینکها همگی تو خود صفحه باز میشن ... در ضمن قبل از آپلود سایت ، یه صفحه بسیار ابتدایی با هم همین نام دامنه ولی با یک DNS و هاست دیگه فعال بوده. ممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنید که مشکل از کجاست ؟
۱۳۸۸ مهر ۱۵ ۱۱:۱۰ صبح
یافتن تمام ارسال‌های این کاربر نقل این ارسال در یک پاسخ
Aurora آفلاین
عضو جدید
**

( 0 تشکر در 0 ارسال )
شماره : #2
RE: سایت تو نتایج جستجوی گوگل وجود ندارد
کسی نمیدونه مشکل از کجا میتونه باشه، برای خودم خیلی عجیب هست؟؟؟ هیچ حدسی ،گمانی ؟
۱۳۸۸ مهر ۱۶ ۱۱:۴۳ صبح
amir.s آفلاین
عضو

ثبت نام: ۱۳۸۷ دي ۱
اعتبار: 2

تشکرها : 427
( 158 تشکر در 79 ارسال )
شماره : #3
سلام
سایتت رو به موتور های جستجو معرفی کن و منتظر باش!
معمولا 2 هفته بعد از معرفی کردن( با روش های مختلف ) طول میکشه تا سایت شما ایندکس بشه .

به حدس و گمان نیازی ندارید ، فقط کافیه یه سرچ کوچیک بکنی تا یه دنیا اطلاعات به دست بیاری . فقط بدون مشورت کاری نکن ، مثلا سایت هایی هستند که ادعا میکنند سایت شما رو به 5000 موتور و سایت معرفی میکنند و اگه بهشون اطمینان کنی احتمال شهادت سایت شما زیاده !!
۱۳۸۸ مهر ۱۶ ۰۵:۱۸ عصر
Aurora آفلاین
عضو جدید
**

( 0 تشکر در 0 ارسال )
شماره : #4
خیلی ممنون از پاسختون ، چند روزی هست که از طریق google webmaster سعی کردم اون رو به google معرفی کنم ولی هنوز فایده ای نداشته و سایت رو ایندکس نیمکنه ، وبسایت دیگه ای که من سال قبل آپلود کردم بعد از چند روز بدون اینکه نیاز باشه اون رو به موتورهای جسجتو معرفی کنم ، توسط گوگل ایندکس شده بود و تو نتایج سرچ نشون داده میشد
۱۳۸۸ مهر ۱۶ ۰۵:۵۷ عصر
.v0id آفلاین
علیرضا اسکندرپور

ثبت نام: ۱۳۸۸ فروردين ۸
اعتبار: 7

تشکرها : 316
( 497 تشکر در 223 ارسال )
شماره : #5
(۱۳۸۸ مهر ۱۶ ۰۵:۱۸ عصر)amir.s نوشته :  سلام
سایتت رو به موتور های جستجو معرفی کن و منتظر باش!
معمولا 2 هفته بعد از معرفی کردن( با روش های مختلف ) طول میکشه تا سایت شما ایندکس بشه .

به حدس و گمان نیازی ندارید ، فقط کافیه یه سرچ کوچیک بکنی تا یه دنیا اطلاعات به دست بیاری . فقط بدون مشورت کاری نکن ، مثلا سایت هایی هستند که ادعا میکنند سایت شما رو به 5000 موتور و سایت معرفی میکنند و اگه بهشون اطمینان کنی احتمال شهادت سایت شما زیاده !!

تأیید می شود.

(۱۳۸۸ مهر ۱۶ ۰۵:۵۷ عصر)Aurora نوشته :  خیلی ممنون از پاسختون ، چند روزی هست که از طریق google webmaster سعی کردم اون رو به google معرفی کنم ولی هنوز فایده ای نداشته و سایت رو ایندکس نیمکنه ، وبسایت دیگه ای که من سال قبل آپلود کردم بعد از چند روز بدون اینکه نیاز باشه اون رو به موتورهای جسجتو معرفی کنم ، توسط گوگل ایندکس شده بود و تو نتایج سرچ نشون داده میشد

معرفی کردن تنها جهت رشد سریع است. من در مقاله ای خواندم که اگر بگذاریم موتور های جستجو بطور خودکار وب سایت را شناسایی کنند از رتبه برتری برخوردار خواهند شد.

(۱۳۸۸ مهر ۱۵ ۱۱:۱۰ صبح)Aurora نوشته :  سلام

من حدود دو هفته هست که یه سایت رو آپلود کردم ، ولی هنوز این سایت تو نتایج جستجوی گوگل وجود نداره و وقتی با هم که با site:www.domainname.com جستجو میکنم فقط http://www.domainename.com:8443 تو نتایج جستجو وجود داره ، سایت فقط یک صفحه Index داره و لینکها همگی تو خود صفحه باز میشن ... در ضمن قبل از آپلود سایت ، یه صفحه بسیار ابتدایی با هم همین نام دامنه ولی با یک DNS و هاست دیگه فعال بوده. ممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنید که مشکل از کجاست ؟

تعداد بازدید از صفحات یک دامنه یکی دیگر از موارد مد نظر موتور جستجو گوگل می باشد. شما باید تمامی موارد را رعایت فرمائید تا موتور های جستجو به وب سایت شما اهمیت دهند. در غیراینصورت هزاران وب سایت و وب لاگ همانند وب سایت شما وجود دارد.

سیدراجر
معرفی و دانلود برترین آهنگ ها

حاشیه وب
آموزش آسان بهینه سازی موتور جستجو
۱۳۸۸ مهر ۳۰ ۰۲:۳۹ عصر
تشکر شده توسط : oia, aligilani1986
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

تماس با ماiranphp.orgبازگشت به بالابازگشت به مطلبآرشیو انجمنپیوند RSS