/
  • تغییر صفحه کلید از فارسی به انگلیسی

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی تغییر صفحه کلید از فارسی به انگلیسی
    نویسنده پیام
    royaghafary آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Information تغییر صفحه کلید از فارسی به انگلیسی
    سلام
    من یک تکست باکس دارم که می خوام وقتی وارد تکست باکس شدم انگلیسی تایپ بشود(برای Email)
    کسی کدشو داره به من بده ؟ ممنونم
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۱ ۱۱:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,376
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 40
    تشکرها : 1266
    ( 2206 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: تغییر صفحه کلید از فارسی به انگلیسی
    ببین این بدردت می خوره.
    http://stackoverflow.com/questions/44028...76#4416876
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۱ ۰۲:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hidensoft masoudmanson royaghafary
    royaghafary آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: تغییر صفحه کلید از فارسی به انگلیسی
    من هنوز نتونستم که کدی پیدا کنم Confused
    من می خوام وقتی وارد تکست باکس ایمیل می شه ، اگر صفحه کلید حالت فارسی هم باشه ، انگلیسی تایپ کنه ...
    از دوستان خواهش می کنم اگه کسی کدشو داره برای من ارسال کنه
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۸ ۰۴:۵۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Bojbaj آفلاین
    علیرضا
    ****

    ارسال‌ها: 289
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ فروردين ۱۲
    اعتبار: 5
    تشکرها : 480
    ( 220 تشکر در 153 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: تغییر صفحه کلید از فارسی به انگلیسی
    یه راه برای این کار ( من همین یه راه رو بلدم ) اینه که یه حالت ماسک استفاده کنی !
    مثل کاری که بلاگفا میکنه :
    http://www.blogfa.com/NewBlog.aspx
    یعنی زبان کیبورد رو عوض نمیکنه ، فقط معادل حروف رو میزنه ...
    یعنی اگه کاربر حرف "t" رو زد با یه تبدیل حرف "ف" رو چاپ میکنه .
    اینم به دردت میخوره ...
    http://www.persiadevelopers.com/articles...farsi.aspx
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۸ ۱۲:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,376
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 40
    تشکرها : 1266
    ( 2206 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: تغییر صفحه کلید از فارسی به انگلیسی
    تبدیل حروف انگلیسی به فارسی درست نیست مگر خیلی پیشرفته نوشته بشه. ما تو زبان فارسی دو نوع الف داریم. یکی بدون کلاه یکی با کلاه که هر دو h هستند روی کیبورد ولی باید shift گرفته بشه. یا باید مشخص کنیم که اگر shift هم پایین بود اونوقت الف با کلاه در غیر اینصورت اون یکی. یا مشخص کنیم که حرف h کجا تایپ میشه. اگر در اول بود که الف با کلاه یا اگر وسط بود بدون کلاه. ولی این روش هم درست کار نمی کنه چون یکسری واژه ها هستند که الف با کلاه در کاراکتر های وسطی دارند. دقیقاً نمیدونم مثل کدوم واژه Big Grin
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۸ ۱۲:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,190
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 63
    تشکرها : 2328
    ( 2072 تشکر در 1280 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: تغییر صفحه کلید از فارسی به انگلیسی
    (۱۳۹۰ مرداد ۱۸ ۱۲:۲۲ عصر)Bojbaj نوشته شده توسط:  یه راه برای این کار ( من همین یه راه رو بلدم ) اینه که یه حالت ماسک استفاده کنی !
    مثل کاری که بلاگفا میکنه :
    http://www.blogfa.com/NewBlog.aspx
    یعنی زبان کیبورد رو عوض نمیکنه ، فقط معادل حروف رو میزنه ...
    یعنی اگه کاربر حرف "t" رو زد با یه تبدیل حرف "ف" رو چاپ میکنه .
    اینم به دردت میخوره ...
    http://www.persiadevelopers.com/articles...farsi.aspx

    اولا این آدرسی که دادی اون خاصیت رو نداره!
    دوما این بلاگفا نیست که این خاصیت رو داره بلکه اگه دقت کنی بلاگفا با ASPX توسعه داده شده و توی VS تنظیم می کنی که اینطور باشه
    اما یه نکته داره که اونم فقط توی IE فعاله و توی مرورگر ها دیگه غیر فعاله!!!
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۸ ۱۲:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Bojbaj آفلاین
    علیرضا
    ****

    ارسال‌ها: 289
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ فروردين ۱۲
    اعتبار: 5
    تشکرها : 480
    ( 220 تشکر در 153 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: تغییر صفحه کلید از فارسی به انگلیسی
    حالا چرا دعوام میکنین Confused ؟ Big Grin
    نقل قول: اولا این آدرسی که دادی اون خاصیت رو نداره!
    منظورم این بود که بلاگفا نوشته با F8 صفحه کلید فارسی میشه ! خب برو توی سورسش میبینی که یه فایل جاوااسکریپت لینک شده !
    اون فایل رو ببین ...
    مثال کلی گفتم فقط ... ( خیلی جاها دیدم همین کارو میکنن

    نقل قول: تبدیل حروف انگلیسی به فارسی درست نیست مگر خیلی پیشرفته نوشته بشه.
    نقل قول: ما تو زبان فارسی دو نوع الف داریم. یکی بدون کلاه یکی با کلاه که هر دو h هستند روی کیبورد ولی باید shift گرفته بشه.
    خب گرفته بشه !!! شیفت هم تعریف میشه دیگه ! مشکلی نداره

    نقل قول: یا مشخص کنیم که حرف h کجا تایپ میشه. اگر در اول بود که الف با کلاه یا اگر وسط بود بدون کلاه.
    علیرضا جان اینو جدی نگفتی نـــه ؟ Big Grin
    آخه مگه داریم "چک کننده قواعد و دستور زبان" مینویسیم ؟؟؟؟ ( عجب اسمی Big Grin )
    مگه همین الان که من دارم فارسی تایپ میکنم خودش میفهمه کجا "آ" بذاره ، یا کجا "ا" بذاره ؟؟؟؟ خب خود کاربر زحمت میکشه این شیفت محترم رو نگه میداره !

    #: اینم بگم که من دیدم دوستان جوابی ندادن ، یه راهی که دیده بودم رو گفتم شاید کارشون راه بیفته !
    من که نگفتم فقط همین راه !!!! خب راه دیگه اگه بگین من خودم هم دوست دارم یاد بگیرم خــــــــــــــــــب Blush
    البته من خودم ترجیح میدم همین کار رو به همین روش ولی با کد اسکی انجام بدم ...
    اینجوری مشکل شیفت و این چیزا هم ندارم .
    البته الان نمیدونم کدش چی میشه ولی راهی که تو ذهنم دارم اینه !
    "تبدیل کد اسکی کاراکتر ها"
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰ مرداد ۱۹ ۰۹:۳۰ صبح، توسط Bojbaj.)
    ۱۳۹۰ مرداد ۱۹ ۰۹:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS